آشنایی با حافظه ومموری داخلی اسمارت فون ها
آشنایی با حافظ و مموری داخلی اسمارت فون ها
همانگونه که علم همه روزه پ=یشرفت میکند آموزش های منا نیز همگام با تکنولوژی به روز می شوند.
امروزه با پیشرفت تکنولوژی و سهولت در استفاده دستگاه های اَندرویدی به بیش از یک مموری داخلی مجهز هستند از این رو برای آشنایی بیشتر شما این آموزش اختصاصی رو ارائه میدم.
گوشی های اَندرویدی به دو دسته فعلا تقسیم می شوند.
دسته اول:
گوشی هایی هستند که یک حافظه داخلی به نام ROM و یک حافظه جانبی به نام SD Card دارند.
در این سری کاربر از حافظه رام (ROM) تنها برای نصب بازی و نرم افزار می تواند استفاده کند و دسترسی برای ریختن فایل شخصی نظیر آهنگ و موسیقی ندارد.
در کنار این حافظه اغلب کم (زیر 1 گیگ) شما اسلات یا درگاه کارت حافظه را دارید که می توانید با نصب یک رم یا کارت SD آن را ارتقا دهید و فایل های شخصی و برنامه و بازی و.. رو روی اون بریزید.
اما خب این مساله دلیل نمیشه تا خیلی ها بیان و کلی برنامه و بازی رو روی کارت حافظه نصب کنند... شما باید به کشش گوشی هم دقت کنید و بیش از حد سنگین و اشباعش نکنید..
در این دسته مثلاً گوشی های ایکس هشت سونی اریکسون ، لایو ، ری و.. وجود دارند. این ابتدایی ترین و ساده ترین نوع حافظه است.
دسته دوم:
گوشی هایی هستند که یک حافظه داخلی به نام ROM و یک حافظه داخلی دیگه به نام Memory دارند.
در این سری همانند سری قبل حافظه رام تنها برای نصب بازی و برنامه مورد استفاده قرار میگیرد ولی نسبت به دسته قبل این حافظه با حجم های بیشتری همراه است برای مثال 1 تا 2 گیگ. همین مساله باعث می شود کاربر برنامه و بازی بیشتری روی دستگاه نصب کند. در کنار آن یک حافضه مموری Memory داخلی در دستگاه وجود دارد با ظرفیت های 4 - 8 - 16 -32 گیگ.
این حاظفه از نوع پر سرعت داخلی است ولی تنها عیب این نوع دستگاه ها این است که دیگر اسلات یا درگاه کارت حافظه برای ارتقای آن وجود ندارد....
این مساله به دید بسیاری عیب است ولی زمانی که بدانید سرعت حافظه داخلی تا 10 برابر سریعتر از کارت حافظه SD است حتما افراد گیمر به این سری روی می آورند...
ولی عیب این سری تنها این است که شما نمی توانید کارت حافظه را جدا کنید. با این حال مزایای بیشتر آن عیب هایش را می پوشاند/ از این سری می توان به سری اکسپریا اس ، پی و یو سونی اشاره کرد.
دسته سوم:
دسته سوم و فعلا آخرین نوع حافظه و جدید ترین آن هر سه دسته های بالاست! یعنی شما یک حافظه ROM با ظرفیت اغلب 2 گیگ دارید ، یک حافظه Memory با ظرفیت 2-4-8 گیگ دارید. , و یک اسلات کارت حافظه برای ارتقا از ظرفیت 16 - 32 تا 64 گیگ دارید. این یعنی اوج لذت و سرعت. حافظه اول و دوم در این سری تنها برای بازی به کار می رود با این که می توانید در حافظه دوم فایل شخصی هم بریزید.
حافظه دوم که مموری نام داشت در این سری SD Card هم شناخته می شود و به حافظه سوم Ext_SD Card می گویند.
در تنظیمات برنامه ها زمانی که شما انتقال به کارت حافظه بزنید عملا برنامه یا بازی به مموری کارت شما منتقل نمی شود بلکه به حافظه دوم خود گوشی منتقل می شود این بدان معناست اگر رم را در بیاورید هیچ برنامه و بازی مشکلی برایش پیش نخواهد آمد.
از این دسته می توان به سری اکسپریا جی مثلا که تازگی خودم خریدم اشاره کرد.
دوستان عزیز دقت کنند میزان حافظه های ارائه شده نمونه است و شاید بسته به گوشی شما تغییر کند.
دسته چهارم:
به نظر شما دسته بعدی چگونه خواهد شد؟ آیا باز هم در این زمینه اَندروید پیشرفت می کند؟