چگونه آدرس آیپی تلفن همراه هوشمند خود را پیدا کنیم؟
اگر تاکنون سعی کرده باشید یک مرکز از راه دور فایل های چند رسانه ای یا سرور اشتراک فایل بی سیم (وایرلس) ایجاد کنید، همواره تعدادی تلفن همراه و برنامه های کامپیوتری در شبکه موجودند که نیاز به آدرس آی پی تلفن هوشمند شما برای دسترسی خواهند داشت.
یافتن این مورد گاهی خیلی سخت است، حتی در برخی از مارک های گوشی های هوشمند پیچیده تر از بقیه است. در این مقاله آموزشی سعی داریم پیدا کردن آدرس آی پی، در انواع جهانی / عمومی (global/public) و محلی (local) را به دوستان بیاموزیم.
در این آموزش سعی کردیم برندهای بزرگ گوشی های هوشمند را پوشش دهیم، از جمله آندروید، آی فون ، ویندوز موبایل و بلک بری.
۱- آدرس آی پی جهانی
به طور کلی دو نوع آدرس آی پی وجود دارد. آدرس آی پی خارجی (external) یا جهانی (global) یا عمومی (public) که برای شناسایی دستگاه شما در اینترنت استفاده می شود. این آدرس مشخصه شبکه است ، بدان معنی که همه کامپیوترهایی که از این شبکه برای دسترسی به اینترنت استفاده می کنند (به عنوان مثال سیستم های موجود در شبکه خانگی شما) دارای یک آدرس آی پی جهانی هستند.
اگر شما کامپیوتری را بر روی همان شبکه (وای فای) داشته باشید ، آن ممکن است استفاده از آن آسان تر از تلفن همراه باشد. اگر به اینترنت با استفاده از تکنولوژی GPRS یا ۳G دسترسی داشته باشید (از طریق همراه خود) ، شما می توانید از این تکنیک برای پیدا کردن آدرس آی پی(تلفن همراه خود) استفاده کنید.
ترفند موبایل , آیپی تلفن همراه
یافتن آدرس آی پی جهانی تلفن شما در همه مارک های گوشی های هوشمند مانند هم انجام می شود. خیلی ساده است، کافیست با مرورگر وب تلفن همراه خود به آدرس http://www.whatip.com/.
بروید کار تمام است آدرس آی پی تلفن را به شما نشان می دهد. وب سایت های جایگزین دیگر عبارتند از: CmyIP.com و touch.WhatsMyIP.org.
2- آدرس آی پی محلی (Local)
از آدرس های آی پی محلی برای شناسایی یک کامپیوتر در یک شبکه مجزا استفاده می شود (به عنوان مثال شبکه موجود در خانه). از آنجا که آنها خاص این شبکه اند، این ادرس ها اغلب تغییر می کنند. آنها همچنین می توانند هر زمان که شما را (دوباره) به شبکه متصل می شوید تغییر کنند. در میان همه مطالب در این زمینه، این همان چیزی است که شما نیاز دارید بدانید، اگر می خواهید از راه دور به دیگر دستگاه دسترسی داشته باشید.
برای اینکه قادر به مشاهده آدرس آی پی محلی خود شوید، ابتدا باید مطمئن شوید که موبایل شما به یک شبکه وای فای متصل شده است.
۲-۱ تلفن مجهز به آندروید
در تلفن همراه آندروید خود، کلید منو را زده و به Settings سپس به Wireless controls و در نهایت به Wi-Fi settings بروید. اگر شما قبلا به شبکه وای فای متصل نشده اید ، این کار را اکنون انجام دهید.
ترفند موبایل , آیپی تلفن همراه
در لیست شبکه ها، مجددا شبکه ای که در حال حاضر به آن متصلید را انتخاب کنید. پنجره خواص شبکه ظاهر خواهد شد ، که آدرس آی پی محلی فعلی شما در پایین آن گنجانده شده.
۲-۲ آی فون
در گوشی آی فون خود ، به Settings و Wi-Fi networks بروید و مطمئن شوید وای فای روشن باشد. اگر شما قبلا به شبکه وای فای متصل نشده اید ، این کار را اکنون انجام دهید. سپس بر روی صفحه نمایش علامت نشانگر آبی رنگ وای فای در سمت راست علامت سیگنال شبکه ضربه بزنید.
ترفند موبایل , آیپی تلفن همراه
شما قادر خواهید بود آی پی آدرس خود را بر روی صفحه نمایش جزئیات شبکه پیدا و مشاهده کنید. در آخرین زبانه از سمت راست، شما می توانید آدرس آی پی استاتیک ایجاد کنید. این عمل موجب خواهد شد تلفن همراه شما همواره از یک آدرس آی پی ثابت به جای روتر برای اتصال به شبکه استفاده کند و مطمئن خواهید شد اگر دوباره به شبکه متصل شدید آدرس آی پی همان ادرس ثابت باقی می ماند.
۲-۳ ویندوز موبایل
در سیستم عامل ویندوز موبایل ، بروید به: Start -> Settings -> Network cards. در انجا همه آداپتورهای شبکه در دسترس لیست شده است. آن اداپتوری را برای پیدا کردن آی پی آدرس نیاز دارید انتخاب کنید (در اکثر موارد آداپتور وایرلس)که انتخاب کنید و گزینه ویرایش (Edit) را انتخاب کنید.
ترفند موبایل , آیپی تلفن همراه
در اینجا می توانید آدرس آی پی تلفن خود را بدانید، مهم نیست که از آدرس آی پی پویا استفاده کنید یا ایستا (نگاه کنید به اسکرین شات بالا).
۲-۴ بلک بری
بسته به نوع تلفن بلک بری خود ، یا از طریق Manage Connections به بخش Wi-Fi Options بروید، یا از طریق general Options به Wi-Fi Connectionsبروید.
اگر از دستگاهی با سیستم عامل BlacBerry نسخه ۴٫۵ یا قدیمی تر استفاده می کنید گزینه Wi-Fi Diagnostics را از بخش Wi-Fi Connections انتخاب کنید . برای نسخه های جدیدتر، به W-Fi Tools رفته و Wi-Fi Diagnostics را انتخاب نمایید.
ترفند موبایل , آیپی تلفن همراه
در اطلاعات جزئیات شبکه که به دنبال انتخاب های بالا به نمایش در می آید، شما قادر به پیدا کردن آدرس آی پی تلفن خود خواهید بود. اگر شما به دنبال یک مرور کلی استادانه تر هستید، پس به Options -> Display Mode -> Advanced رفته و بعد برای ذخیره این اطلاعات Options -> Save را انتخاب کنید.
سه راه مفید برای افزایش آنتن دهی موبایل
در اینجا سه راه مفید برای افزایش آنتن دهی موبایل بدون استفاده از تقویت کننده آنتن ذکر می کنیم.
۱ بیشتر اوقات وقتی موانع فیزیکی را از سر راه بر می دارید و موبایل خود را در جایی قرار می دهید که در اطراف آن موانع فیزیکی کمتری وجود دارد، آنتن دهی آن بهتر می شود زیرا موانع فیزیکی مثل ساختمان ها باعث ضعیف شدن سیگنالها و آنتن موبایل شما می شود.
۲ وسایل الکتریکی نزدیک به موبایل خود را خاموش کنید و یا گوشی موبایل خود را از این گونه وسایل دور کنید. وسایل الکتریکی دیگر مثل تلویزیون و رادیو ، سیگنالهای مخصوص به خودشان را دارند و در نتیچه میزان سیگنالهایی که موبایل شما دریافت می کند را کاهش می دهند.
۳ اگر شارژ باتری موبایل شما به کمتر از نصف رسیده است حتما" آن را شارژ کنید بطوریکه میزان شارژ آن به بیشتر از نصف برسد. باتری ضعیف و شارژ کم ، قدرت سیگنالها را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد.
ترفند پیدا کردن پسوردهای ذخیره شده وای فای در تمام گوشی ها
شاید برای شما نیز پیش آمده باشد که گاهی به یک شبکه وایرلس متصل میشوید اما بعد از مدتی پسورد آن را فراموش میکنید! یا یک شخص دیگر برای برای اینکه رمز وایرلس مود خود را از شما پنهان کند رمز را در گوشی شما وارد میکند ولی به شما نمیگوید! امروز قصد داریم با ترفندی بسیار ساده چگونگی پیدا کردن پسورد های ذخیره شده در گوشی را برای شما قرار دهیم.
این روش بسیار ساده است. برای انجام آن نیاز است که گوشی شما حتما روت باشد.
با یک برنامه فایل منیجر ترجیحا روت اکسپلورر وارد مسیر زیر در گوشی خود شوید.
/data/misc/wifi/
فایل زیر را پیدا کنید و آن را باز کنید.
wpa_supplicant.conf
مشاهده میکنید که تمامی پسورد های ذخیره شده در اینجا قابل مشاهده است.
البته این آموزش کلی است و بر روی تمامی گوشی های اندرویدی قابل اجراست.
آشنایی با حافظ و مموری داخلی اسمارت فون ها
همانگونه که علم همه روزه پ=یشرفت میکند آموزش های منا نیز همگام با تکنولوژی به روز می شوند.
امروزه با پیشرفت تکنولوژی و سهولت در استفاده دستگاه های اَندرویدی به بیش از یک مموری داخلی مجهز هستند از این رو برای آشنایی بیشتر شما این آموزش اختصاصی رو ارائه میدم.
گوشی های اَندرویدی به دو دسته فعلا تقسیم می شوند.
دسته اول:
گوشی هایی هستند که یک حافظه داخلی به نام ROM و یک حافظه جانبی به نام SD Card دارند.
در این سری کاربر از حافظه رام (ROM) تنها برای نصب بازی و نرم افزار می تواند استفاده کند و دسترسی برای ریختن فایل شخصی نظیر آهنگ و موسیقی ندارد.
در کنار این حافظه اغلب کم (زیر 1 گیگ) شما اسلات یا درگاه کارت حافظه را دارید که می توانید با نصب یک رم یا کارت SD آن را ارتقا دهید و فایل های شخصی و برنامه و بازی و.. رو روی اون بریزید.
اما خب این مساله دلیل نمیشه تا خیلی ها بیان و کلی برنامه و بازی رو روی کارت حافظه نصب کنند... شما باید به کشش گوشی هم دقت کنید و بیش از حد سنگین و اشباعش نکنید..
در این دسته مثلاً گوشی های ایکس هشت سونی اریکسون ، لایو ، ری و.. وجود دارند. این ابتدایی ترین و ساده ترین نوع حافظه است.
دسته دوم:
گوشی هایی هستند که یک حافظه داخلی به نام ROM و یک حافظه داخلی دیگه به نام Memory دارند.
در این سری همانند سری قبل حافظه رام تنها برای نصب بازی و برنامه مورد استفاده قرار میگیرد ولی نسبت به دسته قبل این حافظه با حجم های بیشتری همراه است برای مثال 1 تا 2 گیگ. همین مساله باعث می شود کاربر برنامه و بازی بیشتری روی دستگاه نصب کند. در کنار آن یک حافضه مموری Memory داخلی در دستگاه وجود دارد با ظرفیت های 4 - 8 - 16 -32 گیگ.
این حاظفه از نوع پر سرعت داخلی است ولی تنها عیب این نوع دستگاه ها این است که دیگر اسلات یا درگاه کارت حافظه برای ارتقای آن وجود ندارد....
این مساله به دید بسیاری عیب است ولی زمانی که بدانید سرعت حافظه داخلی تا 10 برابر سریعتر از کارت حافظه SD است حتما افراد گیمر به این سری روی می آورند...
ولی عیب این سری تنها این است که شما نمی توانید کارت حافظه را جدا کنید. با این حال مزایای بیشتر آن عیب هایش را می پوشاند/ از این سری می توان به سری اکسپریا اس ، پی و یو سونی اشاره کرد.
دسته سوم:
دسته سوم و فعلا آخرین نوع حافظه و جدید ترین آن هر سه دسته های بالاست! یعنی شما یک حافظه ROM با ظرفیت اغلب 2 گیگ دارید ، یک حافظه Memory با ظرفیت 2-4-8 گیگ دارید. , و یک اسلات کارت حافظه برای ارتقا از ظرفیت 16 - 32 تا 64 گیگ دارید. این یعنی اوج لذت و سرعت. حافظه اول و دوم در این سری تنها برای بازی به کار می رود با این که می توانید در حافظه دوم فایل شخصی هم بریزید.
حافظه دوم که مموری نام داشت در این سری SD Card هم شناخته می شود و به حافظه سوم Ext_SD Card می گویند.
در تنظیمات برنامه ها زمانی که شما انتقال به کارت حافظه بزنید عملا برنامه یا بازی به مموری کارت شما منتقل نمی شود بلکه به حافظه دوم خود گوشی منتقل می شود این بدان معناست اگر رم را در بیاورید هیچ برنامه و بازی مشکلی برایش پیش نخواهد آمد.
از این دسته می توان به سری اکسپریا جی مثلا که تازگی خودم خریدم اشاره کرد.
دوستان عزیز دقت کنند میزان حافظه های ارائه شده نمونه است و شاید بسته به گوشی شما تغییر کند.
دسته چهارم:
به نظر شما دسته بعدی چگونه خواهد شد؟ آیا باز هم در این زمینه اَندروید پیشرفت می کند؟
بهترین راه برای فهمیدن اصل بودن گوشی
سلام تو این پست میخوام سایتی رو معرفی کنم که با وارد کردن IMEI تلفن همراه خود میتونید از اصل بودن گوشی خود مطلع شوید کافیه IMEI گوشی خود که با شماره گیری #06#* ویا شماره ای که روی جعبه گوشی یا زیر باتری نوشته شده رو وارد قسمت Imei داخل سایت بنویسید و Check رو بزنید من خودم گوشی های Samsung/Nokia/Sony رو امتحان کردم عکسشون رو اورد با مشخصاتشون ولی یه GLX رو زدم بلک بری آورد
حذف برنامه های سیستمی
در اکثر رام ها ما یک سری نرم افزار داریم که در ایران کاربردی ندارند. مثل facebook یا youtube یا ...
اما در رام های ما این نرم افزار ها اکثراً موجود هستند.
حال سوال اینجاست؟
آیا این نرم افزار ها حذف می شوند؟ و آیا حذف آنها سودی دارد؟
جواب هردو سوال بلی است. با حذف این نرم افزار های دردسر ساز و سنگین می توانید کمک بسزایی در سرعت و کارایی رام خود کنید.
حال برای حذف چه باید کرد؟
برای حذف شما به طور عادی نمی توانید آن ها راحذف کنید. البته با برنامه روت اکسپلورر میتوان فایل های آنها را از پوشه System/app پاک کرد اما الباقی فایل های برنامه باقی می ماند.
بهترین راه استفاده از برنامه Link2SD یا AntTek app manager می باشد. این دو برنامه یکی از قویترین ها و بهترین ها در نوع خود هستند.
بعضی از رام ها با Link2SD مشکل دارند به جای آن از AntTek استفاده کنید.
در هر دو برنامه لیستی از برنامه ها می آید در Link2SD گزینه Uninstall و در AntTek گزینه Delete وجود دارد.
حال برای آنکه خدایی نکرده شما برنامه ای مهم و کاربردی را حذف نکنید من لیستی از برنامه های بدون استفاده را برای شما آماده کرده ام. بازهم به نیاز خود نگاه کنید. توجه داشته باشید که گوشی شما باید حتماً روت شده باشد.
قبل از پاکسازی یک بک آپ تهیه نمایید(با CWM )
حال لیستی از برنامه های بدون استفاده:
1) Facebook نام این برنامه در شاخه سیستم Facebook.apk حجم این نرم افزار از 6 مگابایت به بالا کارایی : اتصال شما به سایت اسرائیلی فیسبوک
2)Gmail نام این برنامه در شاخه سیستم Gmail.apk حجم این نرم افزار از 2 مگابایت به بالا کاریی: استفاده از سرویس جی میل گوگل که در ایران فیلتر است.
3)Google BackUp Transport نام این برنامه در شاخه سیستم GoogleBackupTransport.apk حجم 100 کیلوبایت به بالا کارایی: این برنامه جاسوسی گوگل است که تمامی رمز ها و اطلاعات شخصی گوشی شما را به سرور های گوگل مخابره میکند.
4)Quick Search نام این برنامه در شاخه سیستم GoogleQuickSearchBox.apk حجم این برنامه 500 کیلوبایت به بالا کارایی : یک ویدجت سرچ در صفحه نمایش ایجاد میکند که هیچ سودی ندارد!
5)Talk نام این برنامه در شاخه سیستم Talk.apk حجم این برنامه 500 کیلو بایت به بالا کارایی استفاده از سرویس تالک گوگل که کاربردی ندارد
6)Google Play نام این برنامه در شاخه سیستم vending.apk حجم این برنامه از 3 مگابایت به بالا کارایی استفاده از گوگل استور که برای ایران تحریم است.
7)Voice Dialer نام این برنامه در شاخه سیستم VoiceDialer.apk حجم از 500 کیلوبایت به بالا کارایی: این برنامه برای شماره گیر صوتی است که به زبان فارسی کاربرد ندارد.
8)Voice Search نام این برنامه در شاخه سیستم VoiceSearch.apk حجم از 500 کیلوبایت به بالا کارایی : این برنامه برای جستجو با صوت است که کاربرد چندانی ندارد.
9)Weather Widget نام این برنامه در شاخه سیستم WeatherWidget.apk حجم از 6 مگابایت به بالا کارایی: یک ویدجت آب و هواست که برای ایران تحریم است و جایگزین های بهتری برای آن موجود است.
10)Xperia Events نام این برنامه در شاخه سیستم XperiaEvents حجم از 500 کیلوبایت به بالا کارایی: یک برنامه برای نمایش وقایع که کاربردی ندارد.
11)walkmate نام این برنامه در شاخه سیستم walkmate.apk حجم از 2 مگابایت به بالا کارایی: یک برنامه ثبت کننده میزان پیاده روی شما که باتری بسیاری مصرف میکند.
12)EventStreamPluginFacebook.apk نرم افزار متصل به فیسبوک
13)EventStreamPluginTwitter.apk نرم افزار متصل به توییتر
14)FileManager.apk یک فایل منیجر بسیار چرت که فابریک سیستم است
15)MagicSmokeWallpapers.apk یک لایو والپیپر بسیار ساده و غیر قابل استفاده!
و...
این لیست بسته به رام متغیر است و شاید کسی بعضی ها رو نداشته باشه
بازی مخفی شده در اندروید
سیستم عامل اندروید که توسط گوگل عرضه شده است اکنون به عنوان یکی از پرطرفدارترین سیستمهای عامل موبایل در دنیا شناخته میشود. در جدیدترین نسخه آن که به Jelly Bean معروف است و از نسخه 4.1 آغاز شده است یک بازی یا به بیان بهتر یک سرگرمی نهفته است که در این ترفند به معرفی آن میپردازیم.
بدین منظور:
ابتدا دکمه Menu را زده و سپس گزینهی Settings را انتخاب کنید.
در انتهای صفحه وارد About phone شوید. در این قسمت مشخصات گوشی موبایل و همچنین نسخهی اندروید آن درج شده است.
Android version را چند بار به صورت پیاپی و بسیار سریع انتخاب کنید.
پس از اینکار پاستیل یا همان Jelly Bean قرمز رنگی به نمایش درخواهد آمد که با انتخاب آن نسخهی اندروید نمایش داده میشود.
حال برای اینکه وارد بازی شوید، به مدت 2 ثانیه، Jelly Bean قرمز رنگ را انتخاب کنید.
اکنون وارد محیط بازی مانندی خواهید شد که باید Jelly Beanها را به این سو و آن سو پرتاب نمایید.
بدون هیچ نرم افزاری از صفحه گوشی خود عکس بگیرید!
شاید تا حالا برای شما اتفاق افتاده که بخواهید از صفحه ی نمایش گوشی خود عکس بگیرید
مثلا زمانیکه رکوردی زده اید
این کار را میتوانید با گرفتن 2 دکمه ی home و power انجام بدهید
کافیه 1 الی 2 ثانیه این دکمه هارو بگیرید بعد اون عکس به گالری گوشیه شما منتقل می شه
این کار نیاز به روت بودن گوشی ندارد.
۱۰کار خطرناکی که با گوشی هوشمند خود انجام میدهید
همه کاربران به خوبی میدانند که تلفن همراه امروزه به چمدان کوچک و قابل حمل هویت دیجیتالی شما تبدیل شده است که مهمترین و محرمانهترین اطلاعات را در خود نگه میدارد.
با توجه به اینکه گوشیهای هوشمند با تمام توانمندیهای خود قابل هک شدن هستند، بسیاری از ما کارهای امنیتی برای جلوگیری از هرگونه مشکل در این زمینه را انجام نمیدهیم.
به هر حال، کارشناسان مرکز Protect Your Bubble بر اساس آخرین بررسیهای خود لیست بدترین و خطرناکترین کارهایی که در طول روز با گوشی خود انجام میدهیم را به قرار زیر منتشر کردهاند.
1- عدم انتخاب رمز عبور برای گوشی هوشمند: آمارها نشان میدهد که 62 درصد صاحبان گوشی هوشمند برای این دستگاه هیچ گونه رمز عبوری در نظر نمیگیرند. همچنین گفته میشود که صاحبان این دستگاه 33 درصد بیش از دیگران با سرقت اطلاعات شخصی مواجه میشوند.
2- سیستم خودکار ورود به حسابهای بانکی و سایتهای مالی: بر اساس آمار موجود 32 درصد صاحبان گوشی هوشمند رمز عبور خود را در حافظه دستگاه ذخیره میکنند تا به صورت خودکار وارد سایتها و حسابهای مالی شوند.
3- تهیه تصاویر شخصی، ذخیره آن در گوشی و ارسال آنها به دیگران: بر اساس آمار موجود 20 درصد نوجوانان با گوشی هوشمند از خود عکسهای شخصی میگیرند و آنها را از طریق پیامک یا سایتهای آنلاین با دوستان خود به اشتراک میگذارند. البته ماجرا به اینجا ختم نمیشود؛ زیرا 17 درصد افرادی که این عکسها را دریافت میکنند آنها را به دست دیگران میرسانند.
4- کلیک کردن روی لینکهای موجود در ایمیلهای ناخواسته: طبق آمار منتشر شده از سوی مرکز Protect Your Bubble، حدود 4 درصد سرقتهای اطلاعاتی از طریق پستهای الکترونیکی دروغین حاوی لینکهای مخرب صورت میگیرد. به طور کلی روزانه 156 میلیون پست الکترونیکی با هدف سرقت اطلاعاتی در سراسر جهان ارسال میشود.
5- انتشار آنلاین تصاویر حین سفر و تعطیلات: بیش از 75 درصد سارقان و مجرمان دستگیر شده اعلام کردهاند که همکاران آنها با استفاده از شبکههای اجتماعی به اهداف خود دسترسی پیدا میکنند.
6- انتشار آنلاین تصاویر بدون خاموش کردن ابزار نشاندهنده موقعیت جغرافیایی: روزانه بیش از 500 میلیون عکس در شبکههای اجتماعی منتشر میشود.
7- اشتراک اطلاعات شخصی با کلاهبردارانی که خود را کارمند بانک جا میزنند: اطلاعات مرکز Protect Your Bubble نشان داد 27 درصد سرقت اطلاعات از طریق تماسهای تلفنی و کلاهبرداری از حسابهای بانکی صورت میگیرد.
گوشی هوشمند, تلفن همراه, ترفندهای موبایل
8- عدم استفاده از قاب محافظ گوشی: طبق آمار موجود 25 درصد صاحبان گوشیهای هوشمند از قاب محافظ این دستگاه استفاده نمیکنند.
9- اتصال به شبکههای بیسیم ناامن اینترنتی: بررسیها نشان میدهد که 52 درصد کاربران از طریق گوشی هوشمند خود به شبکههای بیسیم ناامن متصل میشوند.
10- بیمه نکردن گوشی هوشمند: مرکز Protect Your Bubble در بررسیهای خود به این نتیجه رسیده است که 60 درصد کاربران به هنگام خرید گوشی جدید هیچ برنامهای برای استفاده از خدمات بیمه گوشی هوشمند ندارند.
افزایش عمر گوشیهای اندرویدی
اگر از آن دسته کاربرانی که گجت اندرویدی دارند باشید، حتما با این مشکل مواجه شدهاید که موبایلتان در ساعات خاصی از شبانهروز به یکباره تمام باتری خود را خالی میکند.
برای این که این مشکل کمتر اتفاق بیفتد، چند راهکار به شما پیشنهاد میکنیم . البته برخی از این موارد باعث کمشدن عمر اندرویدتان میشود.
بنابراین به شما پیشنهاد میکنیم که تکتک این موارد را در گوشیتان چک کنید. برای بررسی این موارد میتوانید به قسمت
Setting»About phone»Battery»Battery use بروید، در آنجا تمام تنظیمات گوشی مشخص است.
راه حلی برای بالا بردن سرعت گوشی آندروید
اگر گوشی آندروید شما از نظر پردازنده و رم کمی ضعیف است و برنامه ها را با تاخیر اجرا می کند می توانید از برنامه های جایگزین سبک استفاده کنید تا قدرت پردازشی مبایل کمتر برای کارهای غیر ضروری مصرف شود. به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام، Launcher برنامه ای است متشکل از صفحه ی خانه و صفحه ی منوی برنامه ها.
اگر می خواهید گوشی تان سریع تر عمل کند می توانید Launcher فعلی تان را با یک Launcher سبک و کم حجم مثل Zeam Launcher عوض کنید. این لانچر بسیار عالی عمل می کند و امکاناتی که اکثر کاربران انتظار دارند را دارد و در عین حال بسیار سبک و کم حجم است.
هر کسی که بخواهد سایتی را در اینترنت باز کند به یک مرورگر احتیاج دارد. مرورگر های مختلفی از جمله مرورگر های بسیار معروف مثل Google Chrome و Mozilla Firefox برای آندروید موجود است که امکانات فراوانی هم دارند ولی مشکل آن ها این است که برای بسیاری از گوشی ها سنگین هستند و کند عمل می کنند. اگر به دنبال یک مرورگر کم حجم هستید می توانید از مرورگر Lightning Browser استفاده کنید. این مرورگر باز کردن صفحات وب را به خوبی انجام می دهد و بسیار کم حجم و سریع است.
باز کردن گالری تصاویر و ویدئو ها در آندروید عموماً کمی وقت گیر است. به همین خاطر بسیاری از افراد ترجیح می دهند برنامه ی پیش فرض گالری که از اول روی گوشی نصب بوده را با نرم افزار بسیار سبک و سریع QuickPic عوض کنند. QuickPic ابتدا از تمام عکس ها و ویدئو ها Thumbnail درست می کند و بعد با آن Thumbnail ها کار می کند. به همین خاطر در ابتدا کمی کند است ولی موقعی که درست کردن Thumbnail ها تمام شد بسیار سریع تر از برنامه ی گالری آندروید کار می کند.
6 نکته که پس از خرید دستگاه هوشمند باید به آنها توجه کنید
اگر بتازگی یک تلفن همراه هوشمند یا تبلت خریدهاید خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم.
همانطور که میدانید دنیای فناوری روزبهروز در حال پیشرفت بوده و سرعت پیشرفت در تجهیزاتی مانند تلفنهای همراه و تبلتها بسیار زیاد است. در این بین کسانی هستند که بتازگی به جمع کاربران این وسایل هوشمند اضافهشدهاند و برخی نیز دستگاه قدیمی خود را ارتقا دادهاند. استفاده از این وسایل به هوشمندی و توجه به نکات ریز و درشتی نیاز دارد که در این مقاله شش مورد از مهمترین آنها را به شما پیشنهاد میکنیم.
1ـ تنظیمات را زیر و رو کنید
صدای هشدار، بیپهای کوتاه، پیامهای اطلاعرسانی و بسیاری موارد دیگر، از نکاتی است که در یک دستگاه جدید مشاهده میشود و شاید شما تمایلی به فعال بودن آنها نداشته باشید. بهعنوان اولین نکته پیشنهاد میکنیم پس از خرید یک گجت ابتدا به بخش تنظیمات دستگاه بروید و همه بخشهای موجود در آن را بازدید کرده و مقادیر قابل تغییر را بهطور کامل زیر و رو کنید. تنظیمات زبان دستگاه، صفحهکلید، ملودی زنگ و پیام کوتاه، شدت بلندی صدا و بسیاری از موارد دیگر از گزینههایی است که باید طبق سلیقه خود آنها را تغییر دهید.
2ـ بهروز باشید
گاهی اوقات ممکن است تلفن همراه یا تبلت شما هنگام تولید به آخرین نسخه سیستمعامل مجهز باشد، اما هنگامی که آن را میخرید، نسخههای جدیدتری برای آن منتشر شده باشد. حتی ممکن است سیستمعامل دستگاه شما بهروز باشد اما نرمافزارهایی روی آن وجود داشته باشد که آنها دارای نسخههای جدیدتری باشند.
در این شرایط توصیه میکنیم پیش از افزودن برنامهها و اطلاعات خود روی دستگاه، ابتدا به بررسی فایلهای بهروزرسانی سیستمعامل و نرمافزارهای موجود روی آن بپردازید و سپس (پس از بهروزرسانیهای احتمالی) از دستگاه استفاده کنید.
3ـ امنیت را فراموش نکنید
مطمئنا نصب نرمافزار و بازیهای جدید، افزودن موزیک و ذخیره اطلاعات دیگر در دستگاه برای شما لذتبخش است، اما فراموش نکنید که پیش از انجام این کارها، نکات مهمتری نیز وجود دارد که یکی از آنها اعمال تنظیمات امنیتی روی دستگاه است، زیرا هیچ کاربری تمایل ندارد اطلاعات شخصیاش با دیگران به اشتراک گذاشته شود یا در دسترس افراد غریبه باشد. موارد مختلف امنیتی همچون ردگیری دستگاه سرقت شده، پاکسازی اطلاعات دستگاه از راه دور و اختصاص رمز یا پینکد برخی گزینههای پیشنهادی برای افزایش امنیت دستگاه بهشمار میرود.
4ـ کنترل ابرها
امروزه بسیاری از سیستمهای عامل و تولیدکنندگان دستگاههای هوشمند امکاناتی را برای استفاده از فضاهای ابری در اختیار کاربران قرار میدهند. برای نمونه هماهنگسازی اطلاعات تماس، تصاویر، موزیکها و تقویمها امکاناتی است که یک سرویس ابری در اختیار شما قرار میدهد و با استفاده از آن میتوانید براحتی از اطلاعات موردنظرتان در چند دستگاه هوشمند استفاده کنید.
توجه داشته باشید گاهی اوقات امکانات اشتراکگذاری روی سرویسهای ابری فقط به درخواست شما صورت میگیرد و برای استفاده راحتتر از دستگاه باید خودتان این گزینه را فعال کنید. البته گاهی نیز (در سیستمعامل اندروید) این قابلیت بهطور پیشفرض فعال بوده و ممکن است شما به استفاده از آن تمایلی نداشته باشید زیرا موجب میشود یک کپی از تمام عکسهای ذخیره شده روی دستگاه شما در سرور ابری نیز آپلود شده و علاوه بر مصرف پهنای باند اینترنت، فضای اختصاصی سرویس ابری نیز بیهوده اشغال شود.
5 ـ اعمال سلیقههای شخصی
اکنون که به تنظیمات دستگاه تسلط دارید، همه برنامهها بهروز است و موارد امنیتی را نیز کنترل کردهاید نوبت اعمال سلیقهتان میرسد. اختصاص تصویر زمینه دلخواه، دستهبندی برنامهها در پوشهها، تغییر در منوها و چیدمان نرمافزارها، افزودن گجتها به صفحهاصلی و نصب لانچرها از جمله مواردی است که هنگام اعمال سلیقه میتوانید به آنها بپردازید.
6 ـ از حالا به فکر فروش دستگاه باشید
شاید بهنظرتان زود باشد که از همین حالا به محض خرید دستگاه جدید به فکر فروش آن باشید، اما توجه داشته باشید بالاخره پس از یک یا دو سال یا حتی بیشتر ممکن است تمایل داشته باشید دستگاه خود را بفروشید و ممکن است شخص خریدار یک کاربر خانگی باشد.
در این شرایط چنانچه جعبه و دیگر متعلقات دستگاه بهطرز صحیح و مناسبی نگهداری شده باشد، مطمئنا میتوانید دستگاه خود را به قیمت بهتری بفروشید و خریدار نیز با اطمینان بیشتری نسبت به خرید از شما اقدام میکند. محافظت دستگاه با استفاده از کیفها و برچسبهای محافظ صفحهنمایش نیز میتواند به سالم ماندن بدنه اصلی دستگاه کمک کند.
سرعت اینترنت موبایل خود را افزایش دهید
Network Speed Booster نرم افزاری حرفه ای برای سیستم عامل آندروید می باشد که به شما کمک می کند تا بتوانید سیگنال های دریافتی از طریق دستگاههای بی سیم اینترنتی را بهتر و با کیفیت بالاتری دریافت نمایید.
این نرم افزار کانکشن های شما با برج های مخابراتی ومراکز به اشتراک گذاری ارتباط اینترنتی را بهبود بخشیده و باعث افزایش سرعت اینترنت شما می شود.شما می توانید با استفاده از نصب این نرم افزار در سرعت مرور سایتهای اینترنتی بهبود بسیار قابل توجهی ایجاد کنید که لذت وب گردی را برای شما ۲ چندان خواهد کرد.
این نرم افزار به شما کمک می کند تا با امن شدن کانکشن های شما و افزایش کیفیت ارتباط اینترنتی شما بتوانید از بازیها و برنامه های اینترنتی استفاده کنید و از انها لذت ببرید.
از ویژگی های کلیدی نرم افزار:
- بهبود قابلیت دریافت سیگنال های برج های مخابراتی و ….
- افزایش سرعت اینترنت و لود صفحات
- ایمن کردن کانکشن های اینترنتی با برج های مخابراتی
- بهبود قابلیت مکالمه شما
- افزایش مسافت دریافتی سیگنال های رادیویی
- قابلیت های مخصوص ارتباطات اینترنتی و تلفنی در موارد مختلف مانند هواپیما
- بسیار ویژگی های دیگر….
لینک دانلود:
http://www.lorddownload.com/?p=5293
۳۰ نکته ضروری برای کاربران آندروید
مهم نیست که کاربر روت شده هستید یا نه مهم اینه که شما باید از چند تا کار در گوشیتون اجتناب کنید
۱:کسانی که گوشی سامسونگ گلکسی مثل mini , gio , ace , دارند بهتره از برنامه ی رام منیجر استفاده نکنند زیرا در این گوشی ها تداخل ایجاد میشه و باعث بریک شدن میشه(چون رام منیجر شماره هاشونو اشتباه فرض میکنه مثلا ایس s5830 هستش ولی فیت s552 مثلا)این اتفاق هزاران بار برای اندرویدی های بیچاره افتاده و نتیجش j-tag هستش
۲:سعی کنید با فایل های سیستمی سر و کاری نداشته باشید به خصوص پوشه ی system/apps که فایل های حیاطی توشه و اگه پاک بشن نتیجش j-tag هستش!(اینو نمیدونم چی هست ولی لابد چیزه بدیه!!!)
۳: روت اکسپلورر باگ های نرم افزاری داره و گاهی اوقات باعث brick شدن گوشی میشه پس فقط ازش برای کپی کردن استفاده کنید
۴:درایو های گوشی حتما حتما روی کامپیوتر نصب باشه چون هر بلایی که بخواید سرش بیارید شرط اول نصب درایو هاست
۵:سعی نکنید بلایی سر superuser بیارید وگرنه یه تیر خالی میکنه تو مخ گوشیتون!!!
۶:سعی کنید برای نصب نرم افزار از برنامه ی android pc suite استفاده کنید با بلوتوث هم هیچ ضرری نداره ولی برای آسونی کار و یه چیز دیگه وقتی شما با بلوتوث چیزی رو تو گوشیتون میریزید اونا در sdcard/blutooth ذخیره میشن و هنگام آن اینستال کردن برنامه ها اون فایل هنوز تو پوشه ی بلوتوثه و پاک نشده برای همین حجم زیادی از گوشیتون رو میگیره
۷:سعی کنید با آیکون CWM گوشی(بعد نصب CWM نصب میشه)زیاد بازی بازی نکنید و برای نصب کرنل و رام از اون بهتره استفاده نکنید و از CWM واقعی هنگام خاموش شدن گوشی استفاده کنید
۸:بعد از نصب کاستوم رام کالیره کردن باتری فراموش نشه
۹:زیاد گوشی رو روشن خاموش نکنید اگر میخواید گوشی رو خاموش کنید از گزینه ی حالت هواپیما استفاده کنید بهتره
۱۰:بیش از ۱ آنتی ویروس رو گوشیتون نباید نصب کرد وگرنه امکان بریک هست ولی امکانش کمه و سرعتتو میاره پایین
۱۱:در هنگام روت کردن و نصب رام و نصب کرنل و… ترس ورتون نداره وگرنه خرابکاری میکنید!!!
۱۲:نرم افزار اودین رو جدی بگیرید و هنگام کار با اون خیلی دقت کنید(به نکته ی ۴ هم دقت کنید) و هرگز جابه جا فایل هارو نذارید یه وقت بوت رو بجای پیت و پیت رو به جای فون بذارید گوشی بریک میشه
۱۳:اگر سامسونگ دارید بهتره برای آپدیت کردن از kies استفاده نکنید چون باگ داره و وسطای کار قطع میشه و گوشی رو بریک میکنه
۱۴:البته این پیشنهاده بهتره برای لایسنس برنامه ها از lucky patcher اسفاده کنید و برای انتقال و اشتراک گذاری وای فای از allshare
15:سعی کنید بیشتر از ۱ app manager نداشته باشید و اون یکی هم gemini app manage باشه ولی اگر روت نکردید از برنامه ی ASTRO file manager استفاده کنید که یک اپ منیجر قدرتمند هم داره
۱۶:در منو ی advanced ریکاوری بازی بازی نکنید وگرنه شاید به دکمه های خطری دست بزنید!!!
۱۷:سعی کنید در حنگام نصب رام های رسمی از لپ تاپ اسفاده کنید چون در هنگام کار flashtool و odin نباید نه سیم قطع شه نه اینکه برق بره برای همین میگم از لپتاب استفاده کنید تا برق ذخیره داشته باشه
۱۸:اگه خدای نکرده گوشیتون بریک شد اول تست کنید ببینید تو ریکاوری یا تو دانلودینگ میره بعد بدید دست j_tag کار چون اگه بره میتونین خودتون تعمیرش کنید
۱۹:سعی کنید اگر میخواید کار های ریسکی رو گوشیتون انجام بدید اول اول اول اول اول بکاپ بگیرید
۲۰:سعی کنید چند کارو همزمان با گوشیتون انجام ندید سی پی یو کند میشه رام هم همینطور
۲۱:اگر براتون امنیت مهمه و زیاد هم با گوشی به اینترنت میرید بهتره یک آنتی ویروس خوب مثل dr.web که قابلیت آپدیت هم داشته باشه اسفاده کنید تا هر وقت با گوشی آنلاین شدید اونو بتونید آپدیت کنید
۲۲:اورکلاک بالای ۸۲۰ خیلی خیلی خطرناکه بالاتر از ۷۱۰ نرید
۲۳:سعی کنید رام هایی رو نصب کنید که آزمایشی نباشن و تست شده و بدون باگ یا حداقل دارای باگ های کمی باشند
۲۴:فایل منیجر زیاد داشته باشید ولی بدرد نخور هارو جمع نکنید اونایی که قابلیت های زیادی دارند ولی من فکر کنم بهتره این ۳ تارو تو گوشی تون داشته باشید یعنی:{ASTRO برای بکاپ گیری و قدرتمند بودنش و Dual manager برای اینکه توانایی اکسترکت زیپ رو داره و root explorer برای اینکه قابلیت نمایش فایل های سیستمی و کپی کردن در اونجا رو داره } اونایی که روت نکردن به جای root explorer از برنامه ی andexplorer استفاده کنن که خیلی قدرتمنده و توانایی های root explorer رو داره
۲۵:سعی کنید وقتی دارید هر کاری رو از طریق کامپیوتر رو گوشی انجام میدید مثل روت مطمئن باشید ویندوزتون سالمه وگرنه به گوشی صدمه های جدی وارد میشه
۲۶:قبل از اینکه گوشیتون رو بدید دست تعمیرکار یا ببرید نمایندگی اول یه ریست فکتوری بگیرید ببینید درست میشه یا یه رام نصب کنید بعد تو انجمن مطرح کنید اگر درست نشد بدید گارانتی
۲۷:بهتره ریکاوری لمسی نصب نکینید اتفاقه دیگه دستتون میخوره رو مثلا wipe/reset بعد خرابکاری میشه
۲۸:وقتی گوشی داغ میکنه بهتره که کار با گوشیتون رو تموم کنید و ۲۰ دقیقه ولش کنید تا استراحت کنه یادتون باشه دشمن باتری گرماست!!!!!
۲۹:زیاد نذارید گوشی تو برق باشه وقتی ۱۰۰% شد برق رو قطع کنید تا باتری صدمه نبینه
۳۰:در آخر سعی کنید برای اینکه هرکاری رو گوشیتون انجام بدید ساده ترین راه رو انتخاب کنید
Error های سیم کارت و مفهوم آنها
۱
خط تلفن همراه توسط مخابرات قطع شده است.
No Service
۲
خط توسط شرکت مخابرات مسدود شده است.
Emergency Calls Only
۳
خط توسط شرکت مخابرات مسدود است یا سیم کارت به صورت غلط در گوشی نصب شده است.
Sim Missing
۴
سیم کارت را داخل گوشی قرار دهید.
Insert Simcard
۵
برقراری ارتباط مقدور نمیباشد.
No Connection
۶
سیم کارت سوخته است
Card Rejected
۷
سیم کارت مربوط به این دستگاه نیست.
Sim Error
۸
رمز PIN وارد شود.
Insert Pin Code
۹
عدم وجود سیگنال مناسب آنتن در آن منطقه.
No Network
۱۰
مسدود شدن PINcode
Enter Puk
درباره ارور شماره 2 اگر از محدوده شبکه خارج شوید و یا روی Airplan بگذارید نیز این پیغام را خواهید دید.
حل مشکلات.
1- درباره ارور 1 باید با اپراتور خود از یک خط دیگر تماس بگیرید و مشل را جویا شوید.
2-برای حل این مشکل نیز اگر طبق نکته بالا نباشد باید با اپراتور از یک خط دیگر تماس بگیرید.
3-در این ارور برای اطمینان از مسدود نبودن با اپراتور از یک خط دیگر تماس بگیرید.
4-سیم را وارد کنید و یا اگر در گوشی وجود دارد کمی آن را دی جای خود تکان دهید تا خوانده شود.
5-با اپراتور از خط دیگر تماس بگیرید.
6-باید سیم کارت جایگزین بخرید. از دفاتر خدمات ارتباطی
7-باید دستگاهتان را آنلاک کنید.
8-پین کد حک شده روی بسته سیم را وارد کنید.
9-آنتن دهی در حال حاضر وجود ندارد منطقه خود را عوض کنید در صورت عدم رفع مشکل با اپراتور از خط دیگر تماس بگیرید.
10-PUK عددی 6 رقمی حک شده روی بسته سیم کارت است که اگر 3 مرتبه پین کد را اشتباه بزنید از شما پرسیده می شود.
اصطلاحات اندرویدی ( اگر تازه گوشی اندروید خریده اید حتما مطالعه کنید )
رام ROM چیست؟ مزایا و معایت رام های رسمی و کاستوم CUSTOM ROM و آپدیت جدید ان ها :
برای اینکه سردرگم نشید یه تعریف از خود دراوردی را بهتون میگم.وقتی که از ویندوز مثلا xp خسته میشید یا دیگه نیازاتون رو اون طوری که باید براورده نمیکنه چکار میکنید خب معلومه ویندوز تون رو به بالاتر برای کارایی بهتر ارتقا میدید اپدیت رام هم دقیقا همین کار رو میکنه.دو نوع رام داریم یکی رسمی که توسط شرکت سازنده گوشیمون معرفی میشه و دیگری هم رامهای کاستوم هستند که توسط فرد یا افرادی ساخته میشن با شکل و ظاهرهایی متفاوت از هم ، یه جورایی شخصی سازی شده و آماده .
از مزایای اپدیت رام می توان به:
- سرعت بیشتر
- رفع باگهای ورژن قبلی(باگ:همون ایرادات و مشکلاتی هستش که ممکنه باهاشون برخورد کرده باشید تو گوشی).
ـ اپدیت برنامه هایی که روی خود رام هستش
- روونتر کردن گوشی و...
مزایای کاستوم رامها:
- بهبود عملکرد دستگاه سخت افزاری و نرم افزاری
- افزایش سرعت گوشی
- بهینه کردن مصرف باتری گوشی
- شکل و ظاهری زیبا
- دربعضی از گوشی ها که از سوی شرکت سازنده گوشی دیگه پشتیبانی نمیشن مث x8 میتونید با کاستوم به ورژنهای بالاتر بروید.
- و از این قبیل موارد
معایب کاستوم رامها:
- خیلی از این رامها باگ دارن
- بسیاری از این رام ها روی دوربین تاثیر منفی دارن کیفیت رو پایین میارن(بعضی از رام های اصلی هم این مشکل رو دارن)
- اگه گوشیتون گارانتی داره ممکنه گارانتی گوشی بخاطر تعویض رام باطل بشه
رامهای کاستومی که تیم سیانوژن میزنه از بهترین کاستومهای جهانه
روت کردن ROOT گوشی به چه معناست؟
تعریف خیلی سادش اینه روت کردن گوشی یعنی هک کردن گوشی ( این نوع هک کاملا بی ضر و بی خطر است ) .
برای این که بتونیم رامهای کاستوم بزنیم ،یا بازی ها و نرم افزارهای که به روت بودن احتیاج دارند نصب کنیم و همچنین دسترسی به فایلهای سیستمی و ...
روی گوشی داشته باشیم یا گوشی رو شخصی سازی کنیم باید گوشی رو روت کنیم.
روت کردن باعث ابطال گارانتی میشه .
کرنل KERNEL چیست ؟
بخشی از نرم افزار که سیستم سخت افزاری رو کنترل میکنه .در حقیقت رابط بین سخت افزار و نرم افزار هست .
بعضی از این کرنل ها همراه با روت پیشفرض عرضه میشن .بعضی از سازندگان رام های کاستوم برای همخوانی بهتر رام هاشون
بهتون نصب کرنل پیشنهادی رو توصیه میکنند .
وایپ WIPE چیست ؟
یه جورایی پاک کردن کل سیستمو اطلاعات رام رو میگن ، وایپ در لغت هم به همین معنا هست .
وایپ از طریق محیط ریکاوری انجام میشه تو اندروید ، البته قبل از نصب رام های کاستوم هم پیشنهاد میشه !
ریکاوری Recovery چیست ؟
یک قسمت از محیط گوشی شماست که با نگه داشتن چند کلید به صورت همزمان میتونید وارد اون محیط بشید
برای گوشی هایی از برند های ختلف ( ساموسنگ - موتورولا- سونی - اچ تی سی ) متفاوت هست این کلید های ترکیبی .
یک سری امکانات ضروری و مفید رو در اختیارتون قرار میده مثل : نصب کاستوم رام ها و آپدیت ها ، وایپ ، ریبوت یا راه اندازی مجدد دستگاه
و .... محیط های ریکاوری هم کاستوم دارند در نوع خودوشن یعنی محیط دستکاری شده هم دارند که یک سری امکانات بیشتر رو در
اختیارتون قرار میدن .
محیط ریکاوری اورجینال گوشی میگن : STOKE RECOVERY
محیط ریکاوری کاستوم گوشی میگن : CUSTOM RECOVERY ( کلاک ورک مود ریکاوری یک نوع مشهور این کاستوم ریکاوری هاست )
بوتلودر Bootloader چیست ؟
قبل از اینکه بتونید دستگاهتون رو روت کنید، ابتدا باید Bootloader (اجراکننده بوت دستگاه) اون رو از حالت قفل خارج کنید.
Bootloader یک خط کد هست که قبل از اینکه حتی سیستم عامل اندروید دستگاهتون بوت بشه اجرا میشه.
این خط کد برای هر دستگاه و مدل گوشی ها و تبلت های اندروید منحصر بفرد هست؛ یعنی شما هیچ دو دستگاه اندرویدی رو پیدا نمی کنید
که یک Bootloader یکسان داشته باشن. از قفل خارج کردن Bootloader امکان دستکاری Firmware (سفت افزار)
(ترکیبی از نرم افزار و سخت افزار: برنامه ى ذخیره شده در ROM) و حتی جایگزینی اون با Firmware دلخواه (ROM) رو به شما میده.
توجه داشته باشید که در برخی از گوشی ها با باز کردن قفل Bootloader،
تمامی اطلاعات ذخیره شده در دستگاهتون پاک میشه و دستگاه به حالت Factory Reset برمیگرده.
( باز کردن بوتلودر باعث ابطال گارنتی میشه )
Android SDK چیست ؟
نام یک نرم افزار توسعه دهنده هست که توسط گوگل نوشته شده و امکان ساخت نرم افزار برای پلتفرم اندروید رو به توسعه دهندگان میده.
این نرم افزار شامل نمونه پروژه هایی به همراه سورس کدها، ابزارهای توسعه، یک شبیه ساز و کتابخانه های مورد نیاز برای ساخت اپلیکیشن های اندروید میشه.
ADB چیست ؟
ADB مخفف Advance Debug Bridge و یک ابزار ارائه شده برای Android SDK هست. ADB امکان ایجاد تغییرات در نرم افزار گوشی بوسیله یک خط دستور PC رو به شما میده.
این ابزار در اصل برای توسعه دهندگان جهت ایجاد و آزمایش اپلیکیشن ها ارئه شده، اما می تونه برای هکرهای کنجکاو (مثل شما) برای دسترسی به
گوشی از طریق کامپیوتر و اجرای بعضی دستورات بوسیه CMD کامپیوتر هم مورد استفاده قرار بگیره.
ODEX و DEODEX چیست ؟
در فایل های سیستمی اندروید، برنامه ها با پسوند apk ارائه میشوند. این نرم افزارها مجموعه ای از فایل های های ODEX هستند که مبنای آنها ذخیره ی فضای حافظه هست.
این فایل های ODEX دقیقا مجموعه ای از قسمت های مختلف یک نرم افزار هستند که برای قبل از بوت شدن بهینه شده اند. با این کار کاهش پروسه بوت شدن سریعتر انجام میپذیرد.
برنامه هایی که از طریق ODEX طراحی میشوند، همه ی فایل های آنها در اولین بوت سیستم عامل، اکسترکت (باز) شده و درون حافظه کپی میشوند.
برای اجرای بعد دیگر نیازی به اکسترکت کردن نیست، همه ی فایل ها وجود دارند، بدلیل اینکه نیازی به اکسترکت دوباره ی فایل ها نیست،
سرعت اجرای برنامه های ODEX بسیار بالاست. و بخاطر اینکه قبل از اجرا شدن، اکسترکت شده اند، هک کردن آنها بسیار سخت میباشد.
اصولا DEODEX به منظور ویرایش و بازگردانی فایل های ODEX بکار میره، بصورتیکه فایل های اکسترکت شده در ODEX ها جمع آوری میشوند
و بصورت یک مجموعه در می آیند. بنابراین فایل های اکسترکت شده، بصورت فایل هایی با نام classes.dex دوباره اسمبل میشوند
. با انجام این کار تمامی فایل های یک نرم افزار با هم در یک مجموعه برگشت داده و یک جا جمع آوری میشوند. در نتیجه امکان تغییرات فایل ODEX با این روند فراهم میشود.
در کل، تمامی نرم افزارها و یا رام های deodex شده ، تمامی نرم افزار ها و فایل های آنها برگشت داده شده و
بصورت متحد در یک مجموعه جمع آوری شده، و دیگر از طریق مکانی دیگر اجرا نمیشوند. با این کار، ما میتوانیم تمامی تغییرات را در آنها انجام دهیم.
RUU چیست ؟ ( کاربران گوشی های HTC )
مخفف ROM Update Utility ابزاری برای اپدیت رام میباشد از طریق کامپیوتر بدون نیاز به استفاده از محیط ریکاوری
OTA چیست ؟
مخفف over the air آپدیت هایی هستند کم حجم تر از رام های رسمیو از طریق
اینترنت وای فای خود گوشی میتونید اقدام به دانلود و نصب اون ها بکنید .
آشنایی کامل با باتری و نحوه استفاده درست از آن
باتری دستگاه شما یکی از حیاتی ترین قطعات دستگاه شماست.
اگر نحوه استفاده درست و مراقبت اصولی از آن را یاد نگیرید کارایی آن پایین آمده و منجر به ضعیف شدن دستگاه شما می شود.
برای آشنایی بیشتر با اصول مراقبت و مصرف بهینه باتری با ما همراه شوید.
1-شارژ اولیه باتری
اگر دستگاه خود را تازه خریداری کرده اید و هنوز بیش از 5 بار آن را به شارژ نزده اید ، دستگاه خود را با هر میزان شارژ که دارد روشن نموده و از آن استفاده کنید تا زمانی که باتری به 0% رسیده و خود دستگاه اقدام به خاموش کردن آن می کند.
سپس دستگاه را در همان حالت خاموش به شارژر برق وصل کرده (دقت کنید شارژر برق نه شارژ با کابل USB بوسیله لپ تاپ یا رایانه) و حداقل 10 الی 15 ساعت آن را به حال خود رها کنید. (حتی اگر نمایانگر 100% به شما اعلام پر شدن باتری نمود)
سپس دستگاه را از شارژ کشیده و آن را روشن کنید. همین عمل (تخلیه و شارژ خاموش 15 ساعت) را 5 بار تکرار نمایید.
با این عمل باتری شما کالیبره شده و بهینه سازی اولیه آن انجام گرفته.
2-زمان صحیح شارژ کردن
دستگاه های اَندرویدی همگی در زمانی که باتری زیر 15% برسد به شما پیغام اتصال به شارژر را میدهند. این زمان دستگاه را به شارژر وصل کرده و تا 100% شدن باتری صبر کنید. سپس بین نیم تا یک ساعت بعد از 100% شدن کامل باتری آن را جدا کنید.
دقت کنید هرگز بریده بریده یعنی از 15% به شارژر وصل کردن و 50% کشیدن. سپس مدتی بعد از 40% تا 80% و... دستگاه خود را شارژ نکنید و بگذارید کامل به روش فوق شارژ شود.
3-دمای محیطی
دمای محیطی باتری نباید خیلی گرم و نباید خیلی سرد باشد. حداکثر 40 درجه سانتی گراید و حداقل 2 درجه سانتی گراید دمای اخطار باتری است. باتری خود را در دمای اتاق یعنی بین 20 تا 30 درجه سانتی گراید نگاه دارید.
4-استفاده از منابع سخت افزاری
بعضی از قطعات باتری بیشتری مصرف میکنند. اگر این قطعات را مدیریت کنید قطعا باتری بیشتری خواهید داشت.
افزایش سرعت بوت شدن
دوستان این اموزش بسیار ساده هست و سعی میکنیم با یک کد زمان بوت شدن ( روشن شدن) رو کاهش بدیم.
اثر این کار در دستگاه های مختلف تفاوت دارد.
برای نوت2، زمان بوت معمولی 10 ثانیه و پس از این کار به 7 ثانیه رسید.
این اموزش نیازمند روت است.
1. ابتدا با یک فایل منیجر با قابلیت دسترسی به فایل های سیستمی مانند Solid explorer به ادرس زیر بروید:
Root <system<build.prop
با یک برنامه تغییر متن وارد فایل build.prop شده و به انتهای ان رفته و کد زیر را وارد کنید:
ro.config.hw_quickpoweron=true
سپس فایل را ذخیره کرده و ریبوت کنید.